RVS terrasschermen
RVS terrasschermen

Terrasschermen RVS

RVS terrasschermen zijn scherp geprijsde terrasschermen die het hele jaar buiten kunnen staan. Deze terrasschermen hebben RVS staanders met daartussen hardglazen glaspanelen in 5 verschillenden kleuren die kunnen worden voorzien van 4 verschillende decors Er is ook hier keuze uit standaard maten en maatwerk.

RVS Terrasschermen

  • RVS terrasschermen in verschillende maten en uitvoeringenRVS terrasschermen geven uw terras naast het windvrij houden van uw terras ook de mogelijkheid om het ruimtelijke zicht te blijven behouden. Door de keuze uit meerdere standaard maten van de elementen van deze RVS terrasschermen en daarnaast ook nog de mogelijkheid dat de RVS terrasschermen op uw gewenste maat gemaakt kunnen worden; bieden deze RVS terrasschermen bijna altijd een oplossing die bij uw terras situatie past. Ook schuine zijdes en gebogen oplossingen zijn mogelijk bij deze RVS terrasschermen
  • RVS terrasschermen met 5 verschillende decorenDe hardglazen wanden van deze RVS terrasschermen zijn te leveren in helder glas en in glas voorzien van een decor. Hierbij is er een keuze uit 5 verschillende decoren en deze decoren zijn weer uit te voeren in 5 verschillende kleuren. Met deze verschillende decoren bepaalt u tevens de mate van in- en doorkijk op uw terras.
  • De RVS staanders van de RVS terrasschermen kunnen worden uitgevoerd in RVS type V2A voor standaar gebruik in het hele land met uitzondering van de kustplaatsen. Voor de RVS terrasschermen met decoren in 5 verschillende kleurenkustplaatsen adviseren wij de RVS staanders uit te voren  in RVS type V4A. Dit type RVS is uitermate geschikt voor gebieden met zoutwater zoals de kuststreek.
  • RVS terrasschermen met glaspanelen zijn terrasschermen die u beschermen tegen wind, tegen geluid en tegen in- en doorkijk. Al met al bieden wij u vele opties om uw terras naar uw eigen smaak af te laten schermen.
  • Wilt u meer informatie over de RVS terrasschermen of wilt u een afspraak met ons maken; stuur dan een mail naar stegeman@luxeoutdoor.nl en wij nemen z.s.m. contact met u op.
RVS terrasschermen met hardglazen panelen