Steigerhouten Statafel

 
Nu 20% Korting
 
Nu 20% Korting
 
Nu 20% Korting
 
Nu 20% Korting
 
Nu 20% Korting
 
Nu 20% Korting
 
Nu 20% Korting
 
Nu 20% Korting
 
Nu 20% Korting
 
Nu 20% Korting
 
Nu 20% Korting

Steigerhouten Statafel bargezellig toch

Wat is er nou gezelliger dan lekker aan een steigerhouten bartafel op steigerhouten krukken te zitten in een leuk gezelschap.

U zit lekker hoog aan een steigerhouten statafel (bartafel), wat toch een hele andere knusse manier van gezelligheid geeft. U zit dan met een groep dicht bij elkaar waarbij iedereen die aan de steigerhouten tafel zit het gesprek goed kan volgen en dus ook niets hoeft te missen. Met een glaasje en een hapje op tafel kun je dit uren volhouden.

Een Steigerhouten Statafel op maat gemaakt

Wat is dan nog mooier dan dat u uw steigerhouten statafel helemaal op uw gewenste maat kunt laten maken. De lengte, breedte en hoogte van deze steigerhouten statafel bepaalt u zelf. Tevens kunt u deze tafel van steigerhout laten behandelen met een olie of lak naar keuze. Wij adviseren u graag bij uw keuze van een steigerhouten statafel.

Steigerhouten statafel met barkrukkenSteigerhouten Statafel en zijn onderhoud

 

Hoe behandel je eigenlijk een steigerhouten statafel? Heeft deze statafel nog extra onderhoud nodig? Wij krijgen deze vragen vaak te horen. Wanneer je een steigerhouten statafel vocht en vuilwerend wilt maken kun je hem het beste gaan behandelen. Wanneer je de houtstructuur zichtbaar wilt laten blijven dan is een behandeling met een olie (blank, whitewash, greywash of blackwash) een prima oplossing. Wij raden dan aan om het tafelblad van de steigerhouten statafel een keer extra te laten behandelen zodat er een voldoende op zit om de tafel met een natte doek te kunnen afnemen. Ook kan de bartafel volledig in een RAL-kleur behandeld worden zodat u er meteen uw eigen kleur aan kunt geven. Ook nu is de tafel prima af te nemen met een natte doek