Parasol kopen
Parasol kopen

Parasol kopen

Parasol kopen - Particulier en Bedrijf

Parasols zijn bij uitstek zeer geschikt voor het tijdelijk in de schaduw zitten wanneer de zon schijnt. Het grote voordeel van een parasol is dat ze geen blijvend groot obstakel zijn zoals bijvoorbeeld een paviljoen. Verder zijn de kosten van een parasol natuurlijk ook veel goedkoper als die van bijvoorbeeld een vaste overkapping. Bij Stegeman Luxe Outdoor kunt u een parasol kopen naar uw eigen behoefte. Of het nu gaat om een eenvoudige tuinparasol of een exclusieve horeca parasol kopen; bij ons zijn er talloze mogelijkheden voor het kopen van een parasol die bij uw situatie past. Wij leveren de parasol dus en aan de particulier en aan het bedrijfsleven. Wilt u reclame op uw zweefparasol of wilt u meerdere parasols bundelen in een opstelling van 4 met tussengoten; Ook dit is geen probleem bij Stegeman Luxe Outdoor.

Parasol kopen in vele uitvoeringen

Zoals al aangegeven kunnen wij u een parasol leveren die bij uw situatie past. Voor een parasol voor het standaard particuliere gebruik hebben wij de keuze uit bijvoorbeeld een middenstokparasol, een zweefparasol en een wandparasol.

ParasolParasol Type


Een middenstokparasol is een parasol met de stok in het midden van de parasol. De parasol klapt rondom de stok naar buiten omhoog. Ideaal bij bijvoorbeeld een terras waar de tafel altijd op dezelfde plek staat en voorzien is van een parasolgat.

Een Zweefparasol of ook wel vrijearmparasol genoemd is er één waarbij de stok aan de buitenzijde van de parasol zit zodat het hele schaduwoppervlak vrij kunt gebruiken en er dus geen hinderlijke stok in de weg staat en uw tuinset of loungeset in zijn geheel beschut komt te staan. Vaak zijn deze zweefparasols ook nog draaibaar zodat u de zweefparasol met de zon mee kunt draaien.

Een wandparasol is een parasol die op een vaste positie aan de muur bevestigd wordt en die nog iets naar links en naar rechts gedraaid kan worden. De wandparasol is uitermate geschikt voor situaties waarbij u een beperkte ruimte heeft en/of geen hinderlijke parasolvoet in de weg wilt hebben staan. Voor de zakelijke horeca parasols verwijzen wij u even naar de pagina met horeca parasols. Hier vertellen wij u wat de mogelijkheden zijn qua parasol in het bedrijfsleven.

ParasolParasol Grootte


Ook in de grote van de parasol bieden wij veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld een middenstokparasol kunnen wij leveren van een kleine parasol van ø200cm tot een parasol van ø 400cm, maar ook een vierkante parasol van bijvoorbeeld 300x300cm. Een zweefparasol is er bijvoorbeeld in de maat 250x250cm maar ook bijvoorbeeld in de maat 400x400cm. Voor de zakelijke markt zijn er natuurlijk nog grotere parasols mogelijk

Parasol kopen bij Stegeman Luxe Outdoor - U vindt ons in Colmschate (gem.Deventer ) Overijssel. Dit is in de buurt van o.a. Lochem, Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Doetinchem, Arnhem, Hengelo, Almelo, Enschede, Haaksbergen, Rijssen, Raalte, Goor, Markelo, Holten, Twello

Andere interessante pagina's op Luxeoutdoor.NL zijn:
tuinmeubelen, buitenverlichting, tuinset, terrasmeubelen, kunstgras, loungeset, terrasverwarming, terrasschermen, buitenkeuken, steigerhouten meubelen, schaduwdoek, buitenkarpetten, tuinhoezen