terrasschermen
terrasschermen

Terrasschermen

Terrasschermen Horeca en Particulier


Wij bieden u veel keuzes bij het kopen van uw terrasschermen. Of het nu gaat om het kopen van standaard terrasschermen of om het kopen van terrasschermen die op maat gemaakt moeten worden; Hier vindt u veel variatie bij de keuze voor uw terrasschermen voor uw horeca- en/of uw particuliere terras.

Stegeman Luxe Outdoor kan u prima op weg helpen bij het kopen van terrasschermen die bijvoorbeeld op uw wensen gemaakt gaan worden.

Terrasschermen voor Horeca en natuurlijk ook voor de Particulier


Bij Stegeman Luxe Outdoor heeft u keuze uit vele modellen terrasschermen voor op uw terras. Dit kunnen aluminium terrasschermen zijn, maar ook terrasschermen van bijvoorbeeld een RVS frame met hardglazen panelen. Maatwerk is onze kracht en kan uw terrasscherm net die uitstraling geven die bij u past. Klik op de foto van de terrasschermen voor meer informatie over deze terrasschermen

Terrasschermen voor elke situatie


Bent u op zoek naar een maatwerk oplossing bij het kopen van uw terrasschermen voor uw horecaterras of uw particuliere terras, dan bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij bieden u hier ook vele mogelijkheden. Een mooi voorbeeld hiervan zijn onze aluminium terrasschermen. Deze terrasschermen hebben een aluminium frame die standaard geleverd wordt in drie verschillende kleuren. Echter u kunt deze frames ook geleverd krijgen in de kleur die bij uw situatie het beste past. Ook qua maatvoering kunt u kiezen uit terrasschermen met standaard maten en terrasschermen die op uw gewenste maat gemaakt worden. Schuine zijdes in uw terrasscherm zijn bijvoorbeeld vaak ook geen probleem

De panelen van onze terrasschermen kunnen gevuld worden met gehard veiligheidsglas, maar ook met duurzame materialen als gekleurde aluminium panelen of kunststof composiet in houtlook. Hierbij zijn er ook weer meerder keuzes qua kleurstelling mogelijk.

Onze terrasschermen passen in zo goed als elke situatie. Met onze uitgebreide bevestigingsmogelijkheden voor deze terrasschermen bieden wij oplossingen voor vele situaties. Muur verankeringen, grondverankeringen, balconverankeringen en ook verrijdbare oplossingen zijn allemaal mogelijk. Ook scharnierende delen, deuren, kantelramen en schuiframen zijn mooie voorbeelden van variƫteit in onze collectie terrasschermen.

Wilt u uw eigen logo en/of tekst op deze terrasschermen dan kan dit natuurlijk ook. Uw terrasschermen worden zo veel mogelijk naar uw wensen gemaakt.

Nieuw zijn onze RVS terrasschermen. Deze terrasschermen bestaan uit RVS staanders met daartussen hardglazen schermen. Deze hardglazen schermen kunnen voorzien worden van 5 verschillende decors in 5 verschillende kleuren. Ook hier kunt u kiezen uit terrasschermen met standaard maatvoering en terrasschermen die op maat gemaakt worden. Terrasschermen met schuine zijdes of gebogen glasschermen zijn ook mogelijk.

Bent u nieuwsgierig naar onze mogelijkheden en/of wilt u bijvoorbeeld een vrijblijvende offerte voor uw terrasschermen van ons ontvangen; neem dan contact met ons op via 0619368204 of stuur een mail naar stegeman@luxeoutdoor.nl

Terrasschermen windscherm

Andere interessante pagina's op Luxeoutdoor.NL zijn:
tuinmeubelen, buitenverlichting, tuinset, terrasmeubelen, kunstgras, loungeset, terrasverwarming, buitenkeuken, steigerhouten meubelen, schaduwdoek, buitenkarpetten, tuinhoezen, parasol