horeca en terras
horeca en terras

Horeca en Terras

Alles voor uw terras in Horecakwaliteit

Om uw Horecaterras de uitstraling en het gemak te geven die u wenst, bieden wij hier vele mogelijkheden om dit voor u te realiseren. Van een horecaparasol tot terrasschermen en van terrasstoelen tot steigerhouten meubelen.

Horeca en Terras Meubilair

Om uw Horeca terras een sfeervolle uitstraling te geven bent u bij ons aan het juiste adres. Hier vindt u Horecameubilair in een zeer ruim assortiment. Van terrasstoelen tot terrasschermen, van een Horeca Parasol tot Horeca buitenverlichting en van terrasverwarming tot steigerhouten meubelen. Wij bieden u voor Horeca en Terras alle artikelen om uw terras er in uw stijl uit te laten zien. Van budget tot exclusieve terrasmeubelen en ook vele ander producten voor uw terras.

Horeca en Terras met Steigerhouten meubelen

Al bijna 10 jaar verzorgen wij steigerhouten meubelen voor bedrijf (o.a. Horeca) en particulier. Wat begon met een standaard loungebank en tafel van steigerhout is inmiddels uitgegroeid tot een collectie van bijna 500 verschillende modellen steigerhouten meubelen. Wij gaan dan ook met de tijd mee en bieden u meubilair wat bij deze tijd past. Of het nu industrieel is of standaard; bij ons is zo goed als alles mogelijk. U bepaald namelijk zelf de uitvoering, maten en kleur van uw Horeca meubilair van steigerhout. Ziet u een ontwerp van ons voorbijkomen die aardig in de buurt komt van wat u graag zou willen hebben, maar het is het nog net niet; Geef het ons aan en wij passen het ontwerp voor u aan naar uw wensen. ‚Äč