Steigerhouten Loungeset

 
Nu 20% Korting
 
Nu 20% Korting
 
Nu 20% Korting
 
Nu 20% Korting
 
Nu 20% Korting
 
Nu 20% Korting
 
Nu 20% Korting
 
Nu 20% Korting
 
Nu 20% Korting
 
Nu 20% Korting
 
Nu 20% Korting

Steigerhouten Loungeset op maat

Een steigerhouten loungeset is een van de meest gevraagde steigerhouten meubelen uit onze collectie. U kunt bij ons een steigerhouten loungeset laten maken die precies bij uw situatie op uw terras past. U bepaald zelf het type, de breedte, de diepte, de zitdiepte, de hoogte en de zithoogte van uw steigerhouten meubel. Wij maken voor u dus een loungeset van steigerhout op maat.

Steigerhouten Loungeset met behandeling naar keuze

Wilt u uw steigerhouten loungeset graag extra beschermen en/of een andere uitstraling geven; Wij bieden u ook hier meerdere mogelijkheden om uw steigerhouten loungeset af te werken naar uw wensen. Met een behandeling met een blanke olie zal uw loungeset een waterafstotende laag krijgen, maar blijft uw loungeset wel dezelfde uitstraling behouden. Met een behandeling met olieën als whitewash, greywash en blackwash creëert u hetzelfde effect, maar nu met een kleurtint er in verwerkt. Ook is het mogelijk om uw steigerhouten loungeset te laten spuiten in de door uw gewenste RAL-kleur.

Steigerhouten Loungeset gevuld met kussens op maat

Zoals de koptekst al aangeeft maken wij voor u ook op maat gemaakte loungekussens bij uw steigerhouten loungeset. Wilt u strakke loungekussens in uw loungeset van steigerhout of een andere houtsoort, dan is dit geen enkel probleem. Ook is het mogelijk om lekkere grote plofkussens of kleine sierkussens bij ons te laten maken om lekker te kunnen gaan loungen in uw op maat gemaakte meubel van steigerhout. Wij bieden u hierbij ook weer veel keus uit meerdere soorten buitenstof en vele kleurmogelijkheden. Al met al koopt u een steigerhouten loungeset voor u op maat gemaakt met een behandeling en loungekussens naar keuze. Natuurlijk kunnen wij u ook een bijpassende steigerhouten tafel of een steigerhouten kast bieden.