sfeerhaard-bio-ethanol-milano-02
sfeerhaard-bio-ethanol-milano-02
Een Sfeerhaard is een haard waarbij de sfeer vaak belangrijker is dan de warmte. Een sfeerhaard heeft vaak ook geen afvoerkanaal. Ze worden gevoed door elektriciteit of bio ethanol. Wij bieden u hier sfeerhaarden aan die gevoed worden door bio ethanol. De verbranding van deze reukloze vloeistof brengt warmte en sfeer op uw terras. Ze zijn dan ook op elke willekeurige plek buiten te gebruiken zonder dat u er een bepaalde aansluiting voor nodig heeft.

Bio ethanol sfeerhaard is een reukloze sfeerhaard

Bio Ethanol sfeerhaarden; Hier vindt u de schitterende collectie sfeerhaarden van onder andere Ruby Fires. Dit jaar ook meerdere malen gezien bij "Robs grote tuinverbouwing" op de televisie. De sfeerhaarden van Ruby Fires branden op bio ethanol en zijn voorzien van een keramische steen. Deze keramische steen zuigt zich vol met bio ethanol. Het is een zuinig systeem omdat als het ware alleen de verdamping van de bio ethanol brand. Met een liter bio ethanol doe je ongeveer 3 รก 4 uur. Deze vloeistof is reukloos dus geen nare geuren. De sfeerhaarden zijn dan ook binnen en buiten te gebruiken.

 
Sfeerhaard voor warmte en sfeer op uw terras bij Stegeman Luxe Outdoor - U vindt ons in Harfsen Gelderland. Dit is in de buurt van o.a. Lochem, Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Doetinchem, Arnhem, Hengelo, Almelo, Enschede, Haaksbergen, Rijssen, Raalte, Goor, Markelo, Holten, Twello