Boomstambank-Boombank

Boomstambank

Boomstambank of ook wel boombank genoemd; Een boomstambank is een bank die gemaakt is van een in de lengte doorgezaagde hardhouten boomstam. Deze boomstambank is gezaagd uit één deel van een hardhouten boomstam. De geweldige structuur van deze boomstambank geeft een ontzettende natuurlijke uitstraling aan deze boombank.

Boomstambank leverbaar in vele maten

De hardhouten boomstambank is leverbaar in verschillende soorten en maten. Denk hierbij aan een boomstambank met rugleuning of zonder rugleuning. Doordat er gebruik gemaakt wordt van dikke hardhouten materialen zal een boomstambank normaal gesproken tientallen jaren mee kunnen.

Een boomstambank is een natuurproduct en daardoor is elke tafel uniek. De afbeeldingen bij de producten zijn dan ook voorbeelden en bij een eventuele bestelling moet u er rekening mee houden dat de bank kan afwijken van de afbeelding. Wilt u toch wat meer zekerheid, dan is het mogelijk om een aantal foto's toegemaild te krijgen met banken die op dat moment aanwezig zijn bij onze leverancier.

Boomstamtafel-Boomtafel bij Stegeman Luxe Outdoor - U vindt ons in de buurt van o.a. Lochem, Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Doetinchem, Arnhem, Hengelo, Almelo, Enschede, Haaksbergen, Rijssen, Raalte, Goor, Markelo, Holten, Twello