Unieke Boomstam Meubelen

Boomstam meubelen of boom meubelen zijn unieke natuurproducten met een warme kleur en uitstraling. De boomstamtafels en boomstambanken worden steeds populairder, maar er zijn nog veel meer producten zoals boomstamstoelen, boomstamkasten, boomstamkrukjes, boomstambartafels, boomstambarkrukken etc. Deze producten worden aankomende weken verder aangevuld.

Natuurlijke vorm boomstammeubelen

Een boomstam meubel / boom meubel is een natuurproduct en daardoor is elke meubel/product uniek. De natuurlijke rondingen van de oorspronkelijke boomstam blijven herkenbaar doordat een tafelblad of zitting van een bank als één geheel uit de boomstam wordt gezaagd. De eventuele breedteverschillen, knoesten, scheuren of verschil in tekeningen van de boomstam maken de meubels nog unieker en hiermee kunt u in uw huis of op kantoor een natuurlijke maar stijlvolle sfeer creëren.

Levensduur boomstammeubelen

Mocht u voor een boomstam meubel kiezen dan is het, om de kans op scheuren in het hout te voorkomen/beperken, belangrijk om de luchtvochtigheid in huis goed in de gaten te houden. Zorg ervoor dat de luchtvochtigheid niet te laag is en probeer grote temperatuurwisselingen te voorkomen.