Tuinmeubelen showroom Amersfoort Stegeman Luxe Outdoor

Tuinmeubelen showroom Amersfoort

In Colmschate, op ongeveer 40 minuten afstand rijden van Amersfoort, vindt u Tuinmeubelen Stegeman Luxe Outdoor, dé tuinmeubelen showroom Amersfoort. Maar liefst 1500 m2 hebben wij voor u ingericht met de tuinmeubelen van topmerken als Garden Impression, 4-Seasons, Borek, Nardi, Kellter, Lesli Living, SenselineSeceline en Taste by 4 Seasons. Bent u juist niet opzoek naar een topmerk, maar naar uw eigen set tuinmeubelen volgens eigen ontwerp? Ook dan kunnen wij u helpen. Naast heel veel ingekochte tuinmeubelen verzorgen wij ook maatwerk tuinmeubelen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

  • 1500 m2 tuinmeubelen showroom Amersfoort
  • Tuinmeubelen showroom Amersfoort heel veel merken
  • Tuinmeubelen showroom Amersfoort steigerhouten tuinmeubelen
  • Maatwerk mogelijk
  • Gespecialiseerd in horeca tuinmeubelen
  • Tuinmeubelen, parasols, tuinkussens, accessoires, buitenkeukens, enz.
  • Ook online

1500 m2 sfeermakers

Onze tuinmeubelen showroom bij Amersfoort is een 1500 m2 uitstalling van sfeermakers voor uw tuin en een luxe tuinleven. Ook wanneer je een kleine tuin hebt of het buitenleven ervaart vanaf het balkon is onze tuinmeubelen showroom in Amersfoort een aanrader voor wie het beste uit ‘outdoor living’ wil halen. Onze collectie bestaat uit praktische tuinmeubelen, luxe tuinmeubelen, bijzondere tuinmeubelen, robuuste tuinmeubelen, tuinmeubelen voor trendsetters en tuinmeubelen voor wie graag jaar in jaar uit met zijn tuinmeubelen wil doen. U bent van harte uitgenodigd om zelf te komen kijken hoe mooi uw terras of balkon kan worden.

Tuinmeubelen showroom Amersfoort voor de horeca

In de jaren van ons bestaan zijn we ons ook gaan specialiseren in buitenmeubelen voor de horeca. Horecaondernemers bieden we maatwerk oplossingen zoals steigerhouten maatwerk meubilair. Kussens worden in eigen beheer vervaardigd en ook drukwerk op bijvoorbeeld parasols kunnen wij voor horecaondernemers realiseren. Wilt u met iemand om de tafel om uw wensen voor te leggen, meer weten over prijzen en mogelijkheden? Een telefoontje met onze medewerkers is voldoende. Wij vertellen u graag meer.

Tuinmeubelen showroom Amersfoort Tuinmeubelen showroom Amersfoort Tuinmeubelen showroom Amersfoort