Parasol Enschede Stegeman Luxe Outdoor

Parasol Enschede

Veel parasols onder één dak

Gevonden! Meeste keus voor elk type parasol in Enschede

Bent u op zoek naar een adres voor de aankoop van een parasol in Enschede? Bij ons vindt u een ruime keus. Zowel in onze showroom als online. Met zoveel keus in diverse type en kleuren parasols maken we het u niet makkelijk, maar garanderen wij u dat een bezoekje aan onze showroom in Colmschate, op nog een half uur afstand van Enschede de moeite waard is.

  • Parasol Enschede? 1500 m2 showroom
  • Parasol Enschede ? Ook online te bestellen
  • Parasol Enschede voor thuis en horecagebruik

Voor Elk terras vind u een eigen parasol

In ons assortiment zijn alle type parasols vertegenwoordigt. Wat merk betreft vindt u bij ons o.a. parasols van Manison, 4-Seasons en Garden Impressions, merken die garant staan voor kwaliteit. In zijn algemeenheid zijn parasols onder te verdelen in drie typen: de zweefparasol met voet, de stokparasol met voet in het midden en de muurparasol zonder voet, maar met muurbevestiging. Binnen deze drie categorieën vallen parasols van metaal, aluminium of hout te onderscheiden. Wilt u uw aankoop uitbreiden met een parasolhoes of parasolvoet? Ook dan vindt u deze bij ons te kust en te keur zodat er altijd iets te vinden is dat past bij uw smaak en budget.

Parasol Enschede voor elke onderneming

Stegeman Luxe Outdoor mag veel horecaondernemers tot haar klantenkring rekenen. De horecaparasol vraagt vaak om andere afmetingen, andere opstellingen met bijbehorend bevestigingsmateriaal en om een extra stevige kwaliteit vanwege de afwijkende, vaak grote, afmetingen. In alle gevallen kunnen wij horecaondernemers bedienen bij de juiste keus voor hun horecaparasol(s). Moeten de parasols voorzien worden van tekst of reclame? Ook dit kunnen wij verzorgen. Neem voor specifieke vragen telefonisch contact op met een van onze medewerkers, of kom langs voor een gesprek in onze showroom.

Op zoek naar een parosol in Enschede?

Naast onze 1500 m2 grote en gezellige showroom kunt u onze parasols ook online bestellen. Zoekt u een parasol voor levering in Enschede, maar woont u niet in de buurt van onze showroom? Geen probleem? Bekijk ons assortiment online en maak uw keus. Uiteraard kunt u rekenen op een correct orderverloop en zijn wij voor vragen telefonisch of per mail bereikbaar.

Parasol Enschede Parasol Enschede Parasol Enschede