Parasol Arnhem Stegeman Luxe Outdoor

Parasol Arnhem

1500 m2 tuin- en outdoor items


Gevonden! Meeste keus voor elk type parasol in Arnhem

Op zoek naar een parasol in Arnhem en u wilt alle keus gezien hebben? Of weet u al precies welke parasol u zoekt, en wilt zekerheid van slagen? Wij hebben een groot assortiment parasols, waarin alle type parasols vertegenwoordigd zijn. Onder één dak, in Colmschate, op nongeveer 25 minuten autorijden van Arnhem vindt u onze 1500 m2 showroom vol tuin- en outdoor producten. U vindt er parasols van o.a. 4-Seasons, Madison en Garden Impressions. Zoekt u liever online? Geen probleem. Via deze site kunt u eenvoudig uw parasol voor levering Arnhem bestellen.

  • Parasol Arnhem Madison, Garden Impressions enz.
  • Parasol Arnhem stokparasol, zeefparasol, muurparasol
  • Parasol Arnhem ook voor horecabedrijven

Wat voor type parasols hebben wij voor u in Arnhem

Onze parasols zijn er in diverse prijs- en kwaliteitsklasse. U kunt kiezen voor een metalen, aluminium of houten constructie van de parasol en er bestaande verschillende dikten in parasoldoek. In onze showroom wordt u bij vragen deskundig geholpen en ook online proberen we u zo goed mogelijk te informeren. Heeft u nog vragen schroom dan niet om contact op te nemen. Hieronder volgen een korte uitleg van de type parasols.

Wij hebben ook een staande parasol in Arnhem

Stokparasols waren de eerste parasols en daarmee het meest bekende type. Het doek vouwt uit door een mechanisme dat bevestigd is aan een stok in het midden van de parasol. De stokparasol is er in aluminium, met ijzeren ‘stok’ en in hout. Het doek is leverbaar in divers kleuren, in rond, vierkant en rechthoekig en in diverse afmetingen. Daarnaast zijn er stokparasols met een volant (schulprand) als doekafwerking. Dit model staat op een voet, al dan niet door een tafelgat gestoken.

Liever een zwevende parasol in Arnhem gezocht?

Een zwevende, of vrij hangende parasol heeft een armconstructie waardoor de voet niet in het zitgedeelte hoeft te staan. Dit geeft ruimte. Ook dit model is er in rond, vierkant en rechthoekig en in tal van kleuren en materialen. De meeste zweefparasols kunnen kantelen zodat ze optimaal schaduw en beschutting bieden. Dit type parasol wordt in een speciale voet geplaats vanwege de specifieke verdeling van het gewicht van de parasol.

Een parasol in Arnhem hebben wij ook met muur bevestiging

Heeft u weinig ruimte om een parasol met voet te plaatsen, dan is de muurparasol ideaal. Dit type parasol is uitgerust met een arm die aan een stenen muur te bevestigen is.

Parasol Arnhem Parasol Arnhem Parasol Arnhem