Nu 20% Korting

Steigerhouten Kast Heteren

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten vitrinekast met glas. Versteklijst onderlangs en overstekende bovenkant. Kast met deuren en lades. Machinaal geschuurd. Standaard zitten er geen legplanken achter het glas.

Vitrinekast Heteren van steigerhout

Vitrinekast Heteren is een mooie en robuuste steigerhouten kast met veel opbergruimte. Het blad bovenop de kast steekt iets over en de lijst onderaan is mooi in verstek gezaagd. De ladegeleiders worden standaard geleverd op MDF stroken, maar voor intensief gebruik kun je ladegeleiders met soft close systeem toevoegen. Deze kast wordt standaard geleverd zonder achterwand. Daarnaast zijn er nog meer mogelijkheden om deze kast van steigerhout aan te passen naar jouw wensen. In dit geval laat het ons weten en maken een aangepaste offerte.

  • Afmeting op de foto 120 x 40 x 210
  • Steigerhouten vitrinekast met glas
  • Mooie versteklijst onderlangs
  • Overstekende bovenkant
  • Kast met deuren en lades
  • Machinaal geschuurd, geen splinters
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.