Nu sterk afgeprijsd

Parasol Virgo Grijs ø400

Lesli Living
Nu sterk afgeprijsd
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
De parasol Virgo Grijs ø400 heeft een 250gr/m² polyester doek met PU coating en 50+ UV bescherming, en een antraciet mat aluminium frame. De parasol heeft een dubbele katrol om het doek in en uit te draaien. De parasol is exclusief parasolvoet en parasolhoes. Wij raden aan om voor deze parasol minimaal een voet van 80kg te gebruiken.

Algemene informatie betreffende parasols en parasolvoeten:

Al onze parasols en parasolvoeten zijn bedoeld om te gebruiken bij normale omstandigheden qua wind en weer. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het omwaaien van de parasols of defect raken van onderdelen bij gebruik van de parasols bij zwaardere weersomstandigheden. U blijft zelf verantwoordelijk voor het gebruik bij zwaardere weersomstandigheden. Wij raden u dan ook aan om geen parasol open te zetten bij zwaardere weerstomstandigheden. Ook het minimaal aangegeven gewicht van een parasolvoet garandeert niet dat de parasol niet kan omwaaien. Het minimale gewicht is met name bedoeld voor gebruik in de standaard stand en onder normale omstandigheden. Zeker bij parasols in een kantelstand is de kans groter dat deze gegrepen kunnen worden door de wind en bijvoorbeeld toch onverwachts omwaaien. Woont u in een afgeschermd gebied dan zal de kans op omwaaien van uw parasol aanzienlijk minder zijn dan op een afgelegen plek, zoals een boerderij, waar weer en wind zijn gang kunnen gaan.

Hoe zwaarder de omstandigheden, hoe zwaarder de combinatie (gewicht en kwaliteit) van parasol met parasolvoet aangeraden wordt. Een zwaardere voet geeft echter geen garantie op niet omwaaien of stuk gaan. Uiteraard zullen wij u, wanneer gewenst, van alle informatie voorzien.