Nu sterk afgeprijsd

Zweefparasol Libra Taupe 250x250

Lesli Living
Nu sterk afgeprijsd
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
De zweefparasol Libra Taupe 250x250 heeft een 250gr/m² polyester doek met 30+ UV bescherming en een antraciet mat aluminium frame. De parasol heeft een molen om het doek in en uit te draaien en een 360° draaibare voet. Standaard is de parasol inclusief kruisvoet (zonder stenen) en een PE transporthoes. Voor extra gemak en stabiliteit raden wij echter een vaste granieten of betonvoet van minimaal 60kg aan. Deze voeten zijn vaak verrijdbaar door middel van twee verzonken wielen aan de ene kant en een hengsel aan de andere kant.

Algemene informatie betreffende parasols en parasolvoeten:

Al onze parasols en parasolvoeten zijn bedoeld om te gebruiken bij normale omstandigheden qua wind en weer. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het omwaaien van de parasols of defect raken van onderdelen bij gebruik van de parasols bij zwaardere weersomstandigheden. U blijft zelf verantwoordelijk voor het gebruik bij zwaardere weersomstandigheden. Wij raden u dan ook aan om geen parasol open te zetten bij zwaardere weerstomstandigheden. Ook het minimaal aangegeven gewicht van een parasolvoet garandeert niet dat de parasol niet kan omwaaien. Het minimale gewicht is met name bedoeld voor gebruik in de standaard stand en onder normale omstandigheden. Zeker bij parasols in een kantelstand is de kans groter dat deze gegrepen kunnen worden door de wind en bijvoorbeeld toch onverwachts omwaaien. Woont u in een afgeschermd gebied dan zal de kans op omwaaien van uw parasol aanzienlijk minder zijn dan op een afgelegen plek, zoals een boerderij, waar weer en wind zijn gang kunnen gaan.

Hoe zwaarder de omstandigheden, hoe zwaarder de combinatie (gewicht en kwaliteit) van parasol met parasolvoet aangeraden wordt. Een zwaardere voet geeft echter geen garantie op niet omwaaien of stuk gaan. Uiteraard zullen wij u, wanneer gewenst, van alle informatie voorzien.