Nu sterk afgeprijsd

Boomstamtafel Jimbaran Rond

Luxe Outdoor
Nu sterk afgeprijsd
Bestel
  • Beschrijving

De boomstamtafel / boomtafel Jimbaran is een prachtig natuurproduct van Suar hout. Het hout is warm van kleur en heeft mooie tekeningen. De tafels zijn leverbaar in verschillende maten. De prijzen die bij de maten staan zijn indicaties, bij een eventuele offerte of bestelling wordt de defintieve prijs bepaald. Heeft u een andere maat in gedachten dan de maten die hier bij staan? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Een boomstamtafel / boomtafel is een natuurproduct en daardoor is elke tafel uniek. De afbeeldingen bij de producten zijn dan ook voorbeelden en bij een eventuele bestelling moet u er rekening mee houden dat de tafel kan afwijken van de afbeelding (breedteverschillen/knoesten/scheuren/verschil in tekening). Wilt u toch wat meer zekerheid, dan is het mogelijk om een aantal foto's toegemaild te krijgen met tafels die op dat moment aanwezig zijn bij onze leverancier.  

Mocht u kiezen voor een boomstamtafel dan is het, om de kans op scheuren in het hout te voorkomen/beperken, belangrijk om de luchtvochtigheid in huis goed in de gaten te houden. Zorg ervoor dat de luchtvochtigheid niet te laag is en probeer grote temperatuurwisselingen te voorkomen.

De Jimbaran boomtafel van Suar hout wordt onbehandeld geleverd.