Nu sterk afgeprijsd

Boomstam Statafel Bekasi 240

Luxe Outdoor
Nu sterk afgeprijsd
Bestel
  • Beschrijving

De boomstam bartafel / statafel Bekasi 240 is een prachtig natuurproduct van Suar hout. Het hout is warm van kleur en heeft mooie tekeningen. De bartafel heeft een breedte van 75/90 cm. Aangezien een boomstamtafel een natuurproduct is, is de breedte niet altijd overal gelijk. De hoogte van de bartafel is 110 cm.

Een boomstam bartafel / statafel is een natuurproduct en daardoor is elke bartafel uniek. De afbeeldingen bij de producten zijn dan ook voorbeelden en bij een eventuele bestelling moet u er rekening mee houden dat de bartafel kan afwijken van de afbeelding (breedteverschillen/knoesten/scheuren/verschil in tekening). Wilt u toch wat meer zekerheid, dan is het mogelijk om een aantal foto's toegemaild te krijgen met bartafels die op dat moment aanwezig zijn bij onze leverancier.  

Mocht u kiezen voor een boomstam bartafel dan is het, om de kans op scheuren in het hout te voorkomen/beperken, belangrijk om de luchtvochtigheid in huis goed in de gaten te houden. Zorg ervoor dat de luchtvochtigheid niet te laag is en probeer grote temperatuurwisselingen te voorkomen.

De Bekasi bartafel van Suar hout wordt onbehandeld geleverd.