Nu sterk afgeprijsd

Boomstam Sidetable Gresik 180

Luxe Outdoor
Nu sterk afgeprijsd
Bestel
  • Beschrijving

De boomstam sidetable Gresik 180 cm (180x50/55x80) is een prachtig natuurproduct van Suar hout. Het hout is warm van kleur en heeft mooie tekeningen. De Gresik sidetable/bureau heeft een vlakke achterkant zodat het tegen een muur aangezet kan worden.

Een boomstam meubel is een natuurproduct en daardoor is elk product uniek. De afbeeldingen bij de producten zijn dan ook voorbeelden en bij een eventuele bestelling moet u er rekening mee houden dat het product kan afwijken van de afbeelding (breedteverschillen/knoesten/scheuren/verschil in tekening). Tevens kan het zijn dat de breedtes niet altijd overal gelijk is. Wilt u toch wat meer zekerheid, dan is het mogelijk om een aantal foto's toegemaild te krijgen met producten die op dat moment aanwezig zijn bij onze leverancier.  

Mocht u kiezen voor een boomstam meubel dan is het, om de kans op scheuren in het hout te voorkomen/beperken, belangrijk om de luchtvochtigheid in huis goed in de gaten te houden. Zorg ervoor dat de luchtvochtigheid niet te laag is en probeer grote temperatuurwisselingen te voorkomen.

De Gresik sidetable van Suar hout wordt onbehandeld geleverd.