Uitverkocht

Boomstambank Boombank Dumai 160

Luxe Outdoor
Uitverkocht
  • Beschrijving

De boomstambank / boombank Dumai 160cm (160x65x90) is een prachtig natuurproduct van Suar hout. De zithoogte is 49cm. De Dumai boomstambank past mooi in uw tuin of u kunt de boombank Dumai combineren met de Jambi boomtafel.

Een boomstambank / boombank is een natuurproduct en daardoor is elke bank uniek. De afbeeldingen bij de producten zijn dan ook voorbeelden en bij een eventuele bestelling moet u er rekening mee houden dat de bank kan afwijken van de afbeelding (breedteverschillen/knoesten/scheuren/verschil in tekening). Tevens kan het zijn dat de breedte van de bank niet altijd overal gelijk is. Wilt u toch wat meer zekerheid, dan is het mogelijk om een aantal foto's toegemaild te krijgen met banken die op dat moment aanwezig zijn bij onze leverancier.  

Mocht u kiezen voor een boomstambank dan is het, om de kans op scheuren in het hout te voorkomen/beperken, belangrijk om de luchtvochtigheid in huis goed in de gaten te houden. Zorg ervoor dat de luchtvochtigheid niet te laag is en probeer grote temperatuurwisselingen te voorkomen.

De Jambi boombank van Suar hout wordt onbehandeld geleverd.