Nu sterk afgeprijsd

Boomstamtafel Jambi 160 180

Luxe Outdoor PT
Nu sterk afgeprijsd
Bestel
  • Beschrijving

De boomstamtafel Jambi 160 t/m 180cm is een prachtig natuurproduct van Suar hout. Het hout is warm van kleur en heeft mooie tekeningen. De tafels zijn leverbaar in verschillende breedtes: 75/90, 90/100 en 100/120. Aangezien een boomstamtafel een natuurproduct is, is de breedte niet altijd overal gelijk.

Een boomstamtafel is een natuurproduct en daardoor is elke tafel uniek. De afbeeldingen bij de producten zijn dan ook voorbeelden en bij een eventuele bestelling moet u er rekening mee houden dat de tafel kan afwijken van de afbeelding (breedteverschillen/knoesten/scheuren/verschil in tekening). Wilt u toch wat meer zekerheid, dan is het mogelijk om een aantal foto's toegemaild te krijgen met tafels die op dat moment aanwezig zijn bij onze leverancier.

Mocht u kiezen voor een boomstamtafel dan is het, om de kans op scheuren in het hout te voorkomen/beperken, belangrijk om de luchtvochtigheid in huis goed in de gaten te houden. Zorg ervoor dat de luchtvochtigheid niet te laag is en probeer grote temperatuurwisselingen te voorkomen.

De Jambi boomtafel van Suar hout wordt onbehandeld geleverd.