Nu sterk afgeprijsd

Loungestoel+Voetenbank Wing 4SO

4Seasons Outdoor
Nu sterk afgeprijsd
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De Wing loungestoel met voetenbank komt uit de serie Wing serie van 4 Seasons Outdoor waar ook een lounge bank en lounge stoel en voetenbank toe behoren. De Wing serie en daarmee ook deze stoel kenmerkt zich door de luxe uitvoering en het extreme zitcomfort.

Deze lounge stoel is uitgevoerd met een dikke antraciet rope variant. Het rope in deze stoel is strak gevlochten en volgt de mooi gebogen lijnen van het frame. Vergis u niet, dit is geen lichte stoel. U merkt dit bij het verplaatsen, maar ook als u in deze Wing lounge stoel plaatsneemt. Een stevige, robuuste constructie en met zowel een zitkussen en een dik gevormd rugkussen is het zitcomfort werkelijk ongeëvenaard. U zit in deze stoel als een koning(in)! Het zitcomfort wordt nog eens extra verhoogt met bijgeleverde voetenbank. Met de voeten omhoog zit u heerlijk onderuit, laat de zomer maar komen.

De Wing loungestoel heeft een elegant onderstel van antraciet aluminium. Zowel het aluminium frame als het rope is weerbestendig, dus u kunt deze lounge stoel met gerust hart het gehele jaar buiten laten staan. De kussens kunt u het beste opbergen als u bijvoorbeeld in de herfst en winter langere tijd geen gebruik maakt van deze loungestoel. Dit om te voorkomen dat deze vies wordt door rottend blad, vogelpoep en ander vuil.

Specificaties Stoel

Afmetingen 93 × 80 × 100 cm (LxBxH)

Zithoogte 47 cm

Zitdiepte 47 cm

Armhoogte 57 cm

Materiaal Aluminium, Rope

Kleur Antraciet

Merk 4 Seasons Outdoor


Specificaties voetenbank

Afmetingen 56 × 86 × 47 cm (LxBxH)

Materiaal Aluminium, Rope

Kleur Antraciet

Merk 4 Seasons Outdoor