Nu sterk afgeprijsd

Loungestoel Wing Antraciet Rope 4SO

4Seasons Outdoor
Nu sterk afgeprijsd
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De Wing loungestoel komt uit de serie Wing serie van 4 Seasons Outdoor waar ook een lounge bank, lounge stoel en voetenbank toe behoren. De Wing serie en daarmee ook deze stoel kenmerkt zich door de luxe uitvoering en het extreme zitcomfort.

Deze lounge stoel is uitgevoerd met een dikke antraciet rope variant. Het rope in deze stoel is strak gevlochten en volgt de mooi gebogen lijnen van het frame. Vergis u niet, dit is geen lichte stoel. U merkt dit bij het verplaatsen, maar ook als u in deze Wing lounge stoel plaatsneemt. Een stevige, robuuste constructie en met zowel een zitkussen en een dik gevormd rugkussen is het zitcomfort werkelijk ongeëvenaard. U zit in deze stoel als een koning(in)! Wilt u het comfort nog eens extra verhogen, overweeg dan eens om de Wing voetenbank erbij aan te schaffen. Met de voeten omhoog zit u heerlijk onderuit, laat de zomer maar komen.

De Wing loungestoel heeft een elegant onderstel van antraciet aluminium. Zowel het aluminium frame als het rope is weerbestendig, dus u kunt deze lounge stoel met gerust hart het gehele jaar buiten laten staan. De kussens kunt u het beste opbergen als u bijvoorbeeld in de herfst en winter langere tijd geen gebruik maakt van deze loungestoel. Dit om te voorkomen dat deze vies wordt door rottend blad, vogelpoep en ander vuil.

Specificaties

Afmetingen 93 × 80 × 100 cm (LxBxH)

Zithoogte 47 cm

Zitdiepte 47 cm

Armhoogte 57 cm

Materiaal Aluminium, Rope

Kleur Antraciet

Merk 4 Seasons Outdoor