Nu 20% Korting

Steigerhouten Wandbord Zuidhorn

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten wandbord Zuidhorn geeft een gezellige sfeer aan elke kamer

Deze super leuke decoratie steigerhouten wandborden zijn nieuw in ons assortiment. Door zijn grijzige robuuste uitstraling een leuk cadeau om weg te geven. Doordat er plankjes op het wandbord gemonteerd zijn kan je er accessoires op zetten. Dit geeft een erg speels effect en in iedere woonkamer, keuken of wachtruimte, een echte eye catcher. Je kan onze steigerhouten wandborden naar eigen wens op maat aan passen of als je meer of minder legplankjes wil is dat ook geen enkel probleem. Een erg eenvoudig en leuke manier om je ruimte mee op te leuken. Zowel vierkante als langwerpige steigerhouten wandborden te bestellen
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.