Nu 20% Korting

Steigerhouten TV meubel Waalre

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten TV-meubel Waalre heeft een industriële look door de stalen N-poten

Steigerhouten TV-meubel Waalre heeft stalen N-poten voor een industriële look. Tevens heeft het meubel open vakken voor bijvoorbeeld decoratie.

Onze industriële meubellijn bevat ook enkele TV meubels met een stalen onderstel. We hebben er voor gekozen om een set te maken dat wil zeggen een industriële tafel, salontafel, TV meubel en bijpassend bankje allemaal hetzelfde onderstel. Op deze manier kan je een super gave combinatie van industriële meubelen maken met een robuust uiterlijk. We maken onze onderstellen van staal en deze worden in Nederland vervaardigd. De steigerplanken zoeken we op kwaliteit en kleur en deze zijn standaard van gebruikte onbehandelde steigerplanken. De combinatie van staal en hout maakt dat het meubel een robuust uiterlijk heeft.

* Industriële TV meubel met stalen N-poot
* Maatwerk mogelijk
* Machinaal geschuurd, geen splinters
* Mooie combinatie van hout en metaal
* Advies hoogte TV meubel 45 cm
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.