Nu 20% Korting

Steigerhouten TV meubel Stein

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten TV-meubel Stein is en handig opbergmeubel met industrieel deurbeslag

Praktisch TV meubel Stein is gemaakt van gebruikte steigerplanken. TV meubel Stein is een veelzijdig en handig opbergmeubel. Het is tevens voorzien van lades en deurtjes en is compleet afgewerkt met industrieel deurbeslag. Standaard lopen de lades van onze meubels op MDF stroken. Het is tegen een meerprijs ook mogelijk metalen ladegeleiders te bestellen.

Het aantal deuren en laden is naar eigen wens ook aan te passen. De deurtjes van dit onze steigerhouten TV meubel zijn voorzien van een magneetsysteem. Daardoor sluiten de deurtjes gemakkelijk en blijven ze goed dicht zitten. Standaard is dit model niet voorzien van een legplank en achterwand.

* Combinatie industrieel en steigerhout
* TV meubel met lades en deuren
* Machinaal geschuurd, dus absoluut geen splinters
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.