Nu 20% Korting

Steigerhouten TV meubel Woudenberg

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten TV-meubel Woudenberg is voorzien van kleppen en steigerhouten handvaten

Steigerhouten TV meubel Woudenberg is voorzien van kleppen en steigerhouten handvaten. Het is uiteraard ook mogelijk om eigen handvaten uit te kiezen. Al onze steigerhouten TV meubels worden gemaakt van gebruikte steigerplanken, waaraan het meubel zijn robuuste uitstraling ontleend. De robuustheid en de kleur van het steigerhout geeft het meubel een mooie warme tint aan je interieur, zowel binnen als buiten een lust voor het oog. Wij sorteren onze planken op maat, kleur en kwaliteit. Wij gebruiken altijd de beste steigerplanken voor onze meubels. Het meubel is prachtig strak afgewerkt en met veel “ liefde “ door onze meubelmakers gemaakt. Standaard is het midden vak voor audio apparatuur minimaal 45 cm breed.

* Steigerhouten TV meubel met klep en lade
* Audiovak 45 cm
* Behandeling met white/ black/ grey wash of lak mogelijk
* Naar eigen wens aan te passen
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.