Nu 20% Korting

Steigerhouten picknicktafel Uitgeest

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten picknicktafel Uitgeest is een mooie aanvulling voor op het terras

Deze schitterende picknicktafel Uitgeest is gemaakt van dikke steigerdelen van 5 cm. Zowel het blad als de zittingen zijn van dikke steigerdelen en de picknicktafel is robuust van kleur. Doordat het meubel gemaakt is van dikke steigerdelen ziet de tafel er stoerder uit dan menig andere model picknicktafel. We maken standaard onze steigerhouten meubelen van gebruikte steigerplanken. De steigerplanken hebben van zichzelf een naturel kleur en zijn dus een schitterende aanvulling op menig terras. Wij leveren standaard onze picknicktafels demontabel. Het onderstel is al door ons gemonteerd, je hoeft alleen het blad en de bankjes nog te monteren met de bijgeleverde schroeven. Veel van onze steigerhouten picknicktafels staan vandaag de dag al op veel horeca gelegenheden, tuinen en voetbal kantines.

* Picknicktafel met 5 cm dik blad
* Eenvoudig te monteren
* Machinaal geschuurd, absoluut geen splinters
* Erg stabiel
* Maatwerk mogelijk
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.