Nu 20% Korting

Steigerhouten tafel Staphorst

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten tafel Staphorst is een stevige eettafel met twee blokpoten

Steigerhouten eettafel Staphorst is gemaakt van gebruikte onbehandelde steigerplanken. De steigerplanken worden ook wel “naturel “steigerplanken genoemd. Deze steigerhouten eettafel heeft 2 blokpoten die iets naar binnen geplaatst zijn (35 cm). Op deze manier kan je op de kopse kant ook nog mensen laten zitten. De blokken maken de tafel erg stevig, een echte stamtafel. De blokken zijn 20 cm breed. Een mooi model tafel om lekker aan te eten of een gezellige avond door te brengen. We hebben de rand van de tafel iets opgedikt, van de buitenkant is het tafel blad 6 cm dik.

* Opgedikte rand van 6 cm
* Machinaal, splintervrij geschuurd
* Maatwerk mogelijk
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.