Nu 20% Korting

Steigerhouten tafel Someren

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten tafel Someren is een tafel met standaard twee dikke blokken als poten.

Steigerhouten tafel Someren is gemaakt van gebruikte steigerplanken en biedt zowel aan de lange zijde als aan de kopkanten voldoende ruimte om de benen kwijt te kunnen, dus een tafel die rondom te gebruiken is om met z’n allen gezellig te eten of drinken. Steigerhouten tafel Someren heeft een tafelblad van 5 cm dik. Dit is in vergelijking met de meeste standaard steigerhouten bladen (3 cm) een mooie robuuste dikke stamtafel. De tafel heeft standaard 2 dikke blokken als poot de blokken staan op de lange zijde iets naar binnen en op de kopse kanten 35 cm naar binnen. De poten zijn standaard 20 cm breed. De tafel zoals op de afbeelding is gemaakt van gebruikte steigerplanken. Wij adviseren bij een steigerhouten tafel deze wel te behandelen met ons revolutionaire Nano Coating. Dit is een coating waarbij de kleur van het hout niet veranderd, maar de tafel wel bestand is tegen vlekken en/of vocht.

* Rondom de tafel voldoende ruimte
* Dik steigerhouten tafelblad 5 cm
* Machinaal geschuurd en absoluut splintervrij
* Maatwerk mogelijk
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.