Nu 20% Korting

Steigerhouten tafel Landsmeer

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten tafel Landsmeer is een landelijke tafel met robuuste uitstraling

Steigerhouten tafel Landsmeer is een mooie landelijke tafel met dik (5 cm) steigerhouten blad. Door het dikke steigerhouten blad (5 cm) heeft het een mooi robuuste uitstraling. Eventueel compleet te maken met een bijpassend bankje in dezelfde stijl. Het steigerhouten blad ligt op een RAL wit gespoten frame. De poten van deze steigerhouten tafel zijn 10 cm x 10 cm. De rand onder het steigerhouten blad is 4 cm. De steigerhouten tafel Landsmeer biedt ruimte om rondom te gaan zitten. Wij kunnen de tafel ook demontabel leveren zodat hij op iedere plek opgebouwd kan worden. Standaard worden onze meubels compleet gemonteerd geleverd.

* 5 cm dik steigerhouten blad
* Poten RAL wit
* 10cm x 10 cm poten
* Machinaal geschuurd en splintervrij
* Maatwerk mogelijk
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.