Nu 20% Korting

Steigerhouten tafel Hoogkerk

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten tafel Hoogkerk heeft een industriële uitstraling door de metalen poten

Een nieuwe trend die erg actueel is onder de tafels zijn onderstellen met een industriële “ look “. Het geeft de tafel een robuust uiterlijk en met een dik tafelblad is het een echte eye catcher in jouw interieur, de combinatie staal en steigerhout is niet weg te denken uit het moderne interieur. Ook kan je de industriële lijn doortrekken met bijvoorbeeld een bankje, salontafel of mooie kast in dezelfde industriële uitstraling. Het onderstel is erg stabiel en van een zware kwaliteit, een tafel waar je jaren lang plezier aan kan beleven. Ook erg geschikt als vergader- of stamtafel, ook in de horeca zijn de industriele tafels niet meer weg te denken en met een mooie industriële lamp erboven een super plek om lekker aan te tafelen en gezellige avonden aan te beleven. Wij schuren onze steigerhouten bladen machinaal dus de tafel heeft absoluut geen splinters. Het blad is op de kopse kanten gelijk met het metalen onderstel. Iets wat deze tafel een chic maar toch stoer gezicht geeft. Voor buiten gebruik adviseren wij de poten te behandelen met een poedercoating.* Industriële tafel met metalen onderstel koker 10 x 10 cm* Dik steigerhouten blad 5 cm* Diverse modellen onderstellen mogelijk
* Blad is ook in eikenhout B+ en teakhout verkrijgbaar
* Machinaal geschuurd, absoluut geen splinters
* Voor buitengebruik is het noodzakelijk om het stalen frame te poedercoaten i.v.m. roestvorming
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.