Nu 20% Korting

Steigerhouten tafel Harmelen

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten tafel Harmelen is een sierlijke ronde tafel met blokpoten

Steigerhouten tafel Harmelen is een mooie sierlijke ronde tafel met 4 poten. De poten zijn standaard 20 x 20 cm, maar een andere maat is ook mogelijk. De poten staan iets naar binnen zodat je lekker rondom de tafel kan zitten en er veel ruimte ontstaat. Extra voordeel van een ronde tafel is dat het in kleinere ruimtes ook genoeg plaats biedt. Het blad is optisch 6 cm dik. Onze steigerhouten meubels worden gemaakt van gebruikte onbehandelde steigerplanken. Deze worden machinaal glad geschuurd, zodat de meubels uitermate geschikt zijn om als tafel te gebruiken.

* Poten standaard 20 x 20 cm
* Optisch dik blad 6 cm
* Machinaal geschuurd, geen splinters
* Maatwerk mogelijk
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.