Nu 20% Korting

Steigerhouten tafel Delden

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten tafel Delden is een robuuste tafel met X-poten

Deze stoere steigerhouten eettafel Delden is een mooie robuuste tafel om gezellig uren aan door te brengen. De tafel heeft X-poten in de standaard maat 20 x 20 cm, maar kleinere poten zijn uiteraard ook mogelijk. De steigerhouten tafel Delden heeft een verstekrand rondom het blad waardoor de tafel een opties dik blad heeft. Tussen de beide X-poten heeft de tafel een balk van 20 cm in omtrek. We gebruiken standaard onbehandelde “gebruikte“ steigerplanken. Deze planken schuren we machinaal, zodat al onze meubels splintervrij zijn en uitermate geschikt om gebruikt te worden als binnen meubels. De tafel is erg stevig en zwaar. Het dikke blad en de X-poten maken dit steigerhouten meubel tot een lust voor het oog.

* Steigerhouten tafel met X poot
* Opties dikke rand door verstek rondom het blad (9 cm)
* Poten zijn 20 x 20 cm
* Maatwerk mogelijk
* Machinaal geschuurd
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.