Nu 20% Korting

Steigerhouten tafel Bergum

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten tafel Bergum heeft een metalen onderstel met een matrix poot

Steigerhouten industriƫle tafel Bergum is voorzien van een zogenaamde matrix poot met een koker van 10 x 10 cm. Het voordeel van een matrix is dat je geen last van poten op de hoek van de tafel hebt, zo kan je makkelijk rondom de tafel zitten. De poot ziet er werkelijk schitterend uit en samen met een steigerhouten dikblad (5 cm) een super mooi pronkstuk in je leefkeuken of op je terras. Deze tafel is zwaar en onverwoestbaar. Voor buiten gebruik adviseren wij de poten te behandelen met een poedercoating.* Matrix metalen onderstel 3 mm staal* Steigerhouten blad van 5 cm dik* Maatwerk mogelijk
* Machinaal geschuurd, geen splinters
* Voor buitengebruik is het noodzakelijk om het stalen frame te poedercoaten i.v.m. roestvorming
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 Ć” 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.