Nu 20% Korting

Steigerhouten tafel Bergeijk

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten tafel Bergeijk heeft een metalen onderstel met O-poten

De steigerhouten tafel Bergeijk is een mooie tafel met een stalen onderstel en een steigerhouten blad. Dit model heeft stalen O-poten met een dikte van 8 x 3 cm. De tafel is onverwoestbaar en ook zeer geschikt als buiten tafel. Standaard is dit model voorzien van gebruikte steigerplanken. Tafel Bergeijk heeft een steigerhouten blad van 3 cm dik. Het is mogelijk om het onderstel in diverse kleuren te laten spuiten. Hierbij valt te denken aan wit of antraciet. Standaard is het onderstel zwart. Ook behoort een transparante lak tot de mogelijkheden. Op deze manier zie je de lasnaden nog en ontstaat er een industrieel karakter. * Industrieel frame onderstel, zwart stalen onderstel
* Steigerplanken blad 3 cm
* Machinaal geschuurd
* Maatwerk mogelijk
* Frame is 8 cm diep en 3 cm hoog
* Voor buitengebruik is het noodzakelijk om het stalen frame te poedercoaten i.v.m. roestvorming
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.