Nu 20% Korting

Steigerhouten tafel Bedum

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten tafel Bedum is een combinatie van een tafel en twee bankjes in één box

Steigerhouten tafel/bank Bedum is gemaakt van gebruikte steigerplanken. Een combinatie van een tafel en twee bankjes samen in je eigen “box “. Dit zitje heeft een totale oppervlakte van nog geen 2 M2 en bied plaats aan ten minste 4 personen. De verhoging rondom maakt het zitje extra knus. Uniek in zijn soort en voor een betaalbare prijs. Dit steigerhouten zitje kan je ook nog een uitbreiden met een paar leuke zitkussens. Standaard maken we het zitvlak hoogte voor de bankjes op 42 cm . Hoogte zijkanten zijn 80 cm en de hoogte van de tafel is 78 cm

* Steigerhouten tafel en twee bankjes
* Machinaal geschuurd, geen splinters
* Maatwerk mogelijk
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.