Nu 20% Korting

Steigerhouten tafel Zevenbergen

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten tafel Zevenbergen is een industriële tafel met metalen A-poten

Handgemaakte industriële tafel Zevenbergen met A poot is erg populair. Het steigerhouten tafelblad is gemaakt van steigerplanken van 5 cm dik. We leveren het meubel in 2 delen, dat wil zeggen het blad en poten los worden geleverd, de bevestigingsplaten zijn voorzien van sleufgaten en ronde gaten en door middel van bijgeleverde schroeven is de tafel eenvoudig te monteren. We sorteren voor onze industriële tafels de mooiste stalen profielen. We leveren alleen maar kwaliteit, voor alle modellen industriële meubelen ben je bij ons het juiste adres. Standaard leveren de industriële poten onbehandeld. Als je een bijpassende bankje wil bij bestellen is dat uiteraard ook mogelijk, de koker van het bankje is dan net even iets kleiner. We maken het bankje altijd net even iets kleiner dan de tafels, zo kan je het bankje makkelijk onder de tafel schuiven. Mocht je een ander model wensen of een meubel op maat gemaakt willen hebben informeer naar de mogelijkheden. * Industriële tafel met A-poot onderstel
* Tafelblad van 5 cm dikke steigerhout planken
* Demontabele constructie, handig met verhuizen
* Stalen koker 10 x 10 cm
* Combinatie van steigerhout en staal
* Voor buitengebruik is het noodzakelijk om het stalen frame te poedercoaten i.v.m. roestvorming
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.