Nu 20% Korting

Steigerhouten statafel Zandvoort

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten statafel Zandvoort is een statafel met industrieel onderstel

Stoere industriële bartafel om gezellig aan te borrelen en kletsen. Deze bartafel is een combinatie van een metalen frame met een koker van 6 x 6 cm en een dik steigerhouten blad van 5 cm. We leveren al onze meubels machinaal geschuurd en van gebruikte onbehandelde steigerplanken. Super te combineren met een paar leuke industriële barkrukken. Past in ieder interieur zowel particulier als voor de zakelijke markt geschikt. Standaard leveren we onze meubels compleet gemonteerd. Deze tafel is voor zien met doppen aan de onderkant van de poten. Op deze manier zal de vloer niet beschadigen.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.