Nu 20% Korting

Steigerhouten stoel Zaltbommel

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten stoel Zaltbommel is een robuuste stoel

Loungestoel van steigerhout model Zaltbommel is op dit moment een hot item uit ons steigerhouten meubel assortiment. Enorm populair bij strand tenten. Ook misstaat die niet op het terras of balkon. De stoel is robuust en van gebruikte naturel steigerplanken gemaakt. De stoel is geschikt om zowel buiten als binnen te gebruiken. Het is een vrij lichte stoel, dus makkelijk te verplaatsen. De zitting is 60 x 60 cm maar naar eigen wens aan te passen. De steigerhouten stoel heeft een mooie schuine rugleuning waardoor de stoel lekker zit. Als je bijvoorbeeld 2 stoelen model Haarlem compleet maakt met een mooie lage hocker heb je een leuk steigerhouten setje om uren aan door te brengen.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.