Nu 20% Korting

Steigerhouten Salontafel Winschoten

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten salontafel Winschoten is een landelijke tafel met X-poten

Onze steigerhouten salontafel Winschoten heeft een sierlijke landelijke uitstraling, een super combinatie met onze steigerhouten eettafel Vaassen. De salontafel heeft een RAL gespoten wit onderstel met X poten van 10 x 10 cm. De landelijke steigerhouten meubels zijn de laatste jaren erg in trek. Het geeft je interieur een mooie rustige sfeer en uitstraling. Kijk ook eens bij al onze andere steigerhouten meubelen met een landelijke uitstraling. Hierbij valt er te denken aan een landelijke eettafel, TV meubel of kast. Standaard maken we onze steigerhouten meubelen van gebruikte onbehandelde steigerplanken. Deze worden op kwaliteit en kleur geselecteerd.

* Landelijke salontafel met wit X onderstel 10 x 10 cm
* Dik blad (5 cm)
* Machinaal geschuurd, geen splinters
* Maatwerk ook mogelijk
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.