Nu 20% Korting

Steigerhouten Salontafel Vianen

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten salontafel Vianen heeft een stalen frame en een ingelegd steigerhouten tafelblad

Steigerhouten salon tafel Vianen is een prachtige combinatie van staal en hout, twee ‘ruwe’ materialen. Het model heeft een ingelegd tafel blad. Dat houdt in dat je de koker ook aan de bovenkant van het tafelblad ziet. Een echte toevoeging voor jouw interieur. Mooie industriële salontafel met rank stalen onderstel met een koker van 3 x 3 cm. Standaard is het hout en stalenframe onbehandeld. Het staal is donker van kleur (zwart staal). We raden aan het frame te behandelen met een transparante lak of een kleur. Het is een onverwoestbaar meubel dat net zo sterk is als het eruit ziet.
Washing van het blad is optioneel en naar eigen keus te bepalen. Je kan kiezen uit grey, white of black wash. Bij de washing zie je de houtnerf nog wel, dat geeft het meubel een erg mooie uitstraling. Standaard worden onze meubels compleet gemonteerd.

* Stalen onder frame (koker 3 x 3 cm)
* Ingelegd steigerhouten blad
* Machinaal geschuurd
* Maatwerk mogelijk
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.