Nu 20% Korting

Steigerhouten Salontafel Valkenswaard

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten salontafel Valkenswaard is een multifunctionele bloktafel

Steigerhouten salontafel Valkenswaard is een zogenaamd kubus model. Dit model wordt veel gebruikt bij een van onze steigerhouten loungebanken, maar uiteraard is deze ook te gebruiken als salontafel in je woning of op je kamer. De steigerhouten kubus is rondom dicht. We maken standaard onze steigerhouten meubels van gebruikte onbehandelde steigerplanken. De noesten en nerven zijn mooi zichtbaar. We schuren onze steigerhouten meubelen machinaals dus geen splinters. We adviseren bij een salontafel voor binnen en buiten gebruik een Nano Coating. Op deze manier veranderd de kleur niet, maar is het meubel wel bestand tegen vocht van buitenaf.

* Kubus model
* Machinaal geschuurd, geen splinters
* Mooi te combineren met een steigerhouten loungebank
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.