Nu 20% Korting

Steigerhouten nachtkastje Nieuwekerk

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten nachtkastje Nieuwekerk is een open nachtkastje voor elke ruimte

Dit mooie simpele steigerhouten nachtkastje Nieuwekerk is een pracht exemplaar. Door de eenvoud van het model is het een mooie aanvulling in iedere slaapkamer. Het nachtkastje is ook zeer geschikt voor de kinderkamer. Ook is dit kastje in een woonkamer te gebruiken als krukje of bijzettafel. De steigerhouten nachtkastjes zijn gemaakt van gebruikte steigerplanken die wij met onze vakmensen op kleur en kwaliteit op diverse bouwplaatsen dagelijks uitzoeken. Op deze manier zijn onze klanten gegarandeerd van de beste kwaliteit steigerhouten meubelen. Wil je een andere maat of model? Dan is dat uiteraard ook mogelijk.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.