Nu 20% Korting

Steigerhouten loungeset Malden

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten loungeset Malden

Lekkere loungebank gemaakt van onbehandelde steigerhouten planken. Zitvlak is standaard 60 cm diep en rugleuning standaard 40 cm hoog. De rugleuning is standaard hoger dan de armleuning. Steigerhouten loungebank model Malden heeft aan beide zijden een mooie brede armleuning van 20 cm breed. Hier kan je makkelijk je drankje opzetten terwijl je lekker aan het relaxen bent. Wij hebben de voorzijde 10 cm los van de grond gemaakt. Kortom een prachtig exemplaar die in iedere tuin, terras of balkon niet misstaat. Wil je de bank net even iets anders bekijk dan de mogelijkheden van de maatwerk banken
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.