Nu 20% Korting

Steigerhouten loungeset Made

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten loungeset Made

teigerhouten Loungebank model Made is het “nieuwste “model Steigerhouten loungebanken uit onze loungebanken lijn. Deze loungebank is een mooie design loungebank die ook nog eens heerlijk zit. De steigerhouten loungebank model Randstad staat op steigerhouten poten, op deze manier is het een echte sieraad in iedere tuin of terras. Standaard zithoogte van onze loungebanken is 35 cm. De rechte rug van deze steigerhouten Loungebank staat niet helemaal op het eind van de bank. De steigerhouten loungebank heeft een totale diepte van 100 cm, maar is uiteraard naar eigen wens aan te passen.* Steigerhouten design loungebank model Randstad* Zitvlak 60 cm diep , totale bank 100 cm diep
* Loungebank op sierlijke steigerhouten pootjes
* Machinaal geschuurd, geen splinters
* Maatwerk mogelijk naar eigen wens
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.