Nu 20% Korting

Steigerhouten loungeset Leek

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten loungeset Leek

Steigerhouten loungebank model Leek is in verschillende opstellingen leverbaar. Je kan een L- vorm bestellen of zoals op de foto een U- vorm. Wij maken al onze steigerhouten loungebanken van onbehandelde gebruikte steigerplanken. Deze loungebank heeft geen armleuningen en heeft aan de voorzijde een open ruimte van 20 cm. Hierdoor geeft dit model een ruimtelijk effect. De achterkant van deze steigerhouten loungebank is volledig dicht op deze manier een robuust en zwaar model. één zijde heeft een rechte rug en de andere zijde een mooie schuine rug. De brede legplank achter en op de rugleuning biedt plaats om een lekker drankje op te zetten. WZitvlak van deze loungebank is 60 cm diep en rug leuning is ruim 40 cm hoog.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.