Nu 20% Korting

Steigerhouten loungeset Kaatsheuvel

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten loungeset Kaatsheuvel

Deze steigerhouten loungebank kan zowel buiten als binnen geplaatst worden. Bij steigerhouten bank model Kaatsheuvel hebben ze er voor gekozen de rug van de bank recht te houden. De steigerplanken hebben we zowel 20 cm breed als 10 cm breed in de gehele bank verwerkt Dit is net even anders als de gemiddelde andere steigerhouten loungebank in ons assortiment. De steigerplanken hebben standaard een kleine ruimte van 2 a 3 cm, iets wat deze bank zijn kenmerk aan ontleend. Bij de loungebank zoals op de foto is gekozen voor een black wash, maar je kan ook kiezen voor een white, grey of onbehandeld “naturel “ steigerhouten bank. De bank heeft aan de voorkant een iets teruglopende plank zodat het lijkt alsof de bank zweeft. Zit diepte van deze steigerhouten loungebank is standaard 60 cm. Hoogte van de achterzijde rug is ongeveer 70 cm. Met een brede legplank als rugleuning kan hier met gemak een drankje of wat eten op gezet worden, iets wat het lounge gevoel vergemakkelijkt. Een mooie bijpassende tafeltje maakt het geheel compleet.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.