Nu 20% Korting

Steigerhouten loungeset Hoogvliet

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten loungeset Hoogvliet

Steigerhouten loungebank model Hoogvliet is een prachtig elegant model, doordat je aan 1 zijde een schuin aflopende armleuning hebt en aan de andere zijde van de L model loungebank geen armleuning, de schuine armleuning nodigt je uit om er lekker tegen aan te leunen. We hebben de rugleuning in de meest ideale schuinte gemaakt. De voorzijde hebben we tot de grond dicht gemaakt op deze manier krijg je geen rommel onder de bank. De Loungebank heeft standaard een ‘open achterzijde’, je kijkt tegen de schuine rug aan en een open onderkant. Wil je de achterzijde dicht hebben omdat de loungebank in de vrij ruimte staat dan is dat ook mogelijk.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.