Nu 20% Korting

Steigerhouten loungeset Hillegom

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten loungeset Hillegom

Deze prachtige steigerhouten loungebank is een mooie aanwinst. Deze prachtige loungeset is zowel buiten als binnen te gebruiken. Wij adviseren de bank niet het hele jaar op het gras te plaatsen. De loungebank heeft armleuningen die aan de binnenkant schuin naar het zitgedeelte lopen, zodat je op deze manier ook heerlijk overdwars op de bank kan liggen. Het zitvlak is standaard 55 cm diep. De rugleuning is standaard iets hoger dan de gemiddelde loungebank uit ons assortiment namelijk 50 cm ipv de gebruikelijke 40 cm. Bovenop de rugleuning hebben wij een legplank van 15 cm diep zodat je daar je drinken makkelijk op kunt zetten en je lekker in je relax houding kan blijven zitten/ liggen. De voorkant van de bank hebben wij aan de onderkant 15 cm open gelaten. Deze steigerhouten loungebank model Hillegom bied optimale comfort om urenlang op door te brengen
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.