Nu 20% Korting

Steigerhouten krukje kruk Heerhugowaard

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten krukje kruk Heerhugowaard is een simpel krukje, tevens te gebruiken als bijzettafeltje

Steigerhouten krukje model Heerhugowaard is van oud steigerhout en is te gebruiken aan de tafel, bureau en/of in scholen of winkels bij een kinderhoekje. Het steigerhouten krukje is ook handig te gebruiken als bijzettafeltje. Onbehandeld kun je dit meubel ook gerust buiten laten staan omdat steigerhout van nature weerbestendig is. Wel wordt het hout door weersinvloeden nog grijzer, iets wat het meubelstuk een nog robuuster uiterlijk geeft. Ook voor andere modellen en maten kan je bij ons terecht. Maatwerk is onze standaard.

Wil je het steigerhouten krukje laten behandelen dan kunnen we het voorzien van bijvoorbeeld nano coating, white wash, grey wash of een transparante lak voor een klein bedrag extra. De steigerhouten krukjes worden machinaal geschuurd zodat ze splintervrij zijn, erg geschikt voor kinderdag verblijven.

* Eenvoudig maar leuk krukje
* Te gebruiken als krukje en bijzet tafel
* Naar eigen wens aan te passen op maat en model
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.